Hej,

På grund av det rådande omvärldsläget så tvingas även vi ändra våra priser något.
Även om vi arbetar väldigt hårt med att förbättra våra inköpsrutiner, leveransrutiner och transportsystem ännu mer än vi redan har gjort fram till idag, så påverkar priserna på råvaror, transporter och energi även vårt sortiment.
Ni som konsumenter kommer även märka att vissa produkter har ett annorlunda utseende än normalt. Kanske är färgen på dunken inte samma som det brukar. Korken som brukar vara blå är nu plötsligt gul. Detaljerna som kan se annorlunda ut mot det ni är vana vid är många, men innehållet är som vanligt av högsta klass och inget vi förändrar.
Orsaken till ovan nämnda problem är för att tillgången av mycket material som används i vår produktion samt i våra produkter periodvis är dålig. Leveranstiderna är många gånger månader istället för dagar. För att då säkerställa att produkterna faktiskt finns att köpa i hyllorna i butikerna, så har vi valt att använda de förpackningar som går att få tag i, även om det är fel färg eller form.

I de enstaka fall där det saknas del eller delar av själva innehållet så kommer vi inte byta ut råvaran, utan invänta korrekt beståndsdel, även om det får till resultat att produkten saknas i hyllorna under perioden.

Vi, precis som ni, hoppas på en snabb normalisering av vår omvärld, men tills dess, så är detta den nya verkligheten.
Med vänlig hälsning,
Mattias Lindeberg

VD- Emin Svenska AB

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"